mell műtét mell nagyobbitás plasztika sebészet nagy cicik mellek

7. Műtét előtt  8Előző Éjszaka  9. A Műtét  10. A műtét után 11. Következő nap  12. Első reggeli 


13. Hazamehetek 14.Otthon 15.Kötözés 16.Műtét után 1 héttel 17ImmunRendszer 18. a 34.napon
19. műtét után 41.nap  20. Első látás   21. Összefoglalom  22. Szex  23. utána 2 hónappal  24. Válaszok 
25. Előtte Utána fotók  26. Wellness Hétvége

   

26. rész wellness hétvége

Ez lesz a rendezői változat, mint a filmek végén. Most utólag elmesélem hogyan wellness-eltem a szorítókötésben. Nos, nem terveztem ennyire hosszú lábadozást és ágyban fekvést. Az orvosi tájékoztatások szerint 1 hét elteltével már lehet munkába menni, és 2 hét múlva leveszik a kötést. 6 hétig kötelező a szorító sport melltartó viselése. Utána már minden rendben lesz. Erre számítva, terveztünk a 6. hét végére egy wellness hétvégét.Wellness Hétvége  kötözésben mellműtét után 6 héttel Mint eddig kiderült, a kötésemet az orvos a 8. hétig hetente visszakötözte, és leragasztott, majd megtiltotta a fürdést. Csak a szokásos vizes szivaccsal történő mosakodás volt számomra lehetséges. Így a tervezett wellness hétvégén a medencében való pancsolás teljesen reménytelennek tűnt. Viszont sikerült a VIP apartmant megszereznünk, melyben saját jacuzzi volt a szobánkban. 2 személyes. Rengeteg beépített masszázs elemmel. Mivel ezt nem tudtam előre, nem vittem fürdőruhát, minek fájdítsam a szívem, úgysem tudom felvenni. Ott álltam, bekötözve, fürdőruha nélkül, a jacuzziban bugyborékolt a fantasztikusan finom meleg víz. Én pedig már 6 hete nem fürödtem rendesen.

Szereztünk egy tekercs folpack frissen tartó fóliát és jó szorosan betekertük a kötést. Majdnem egy órát üldögéltem a kádban. Csak a lábamat és a popómat érte a vízsugármasszázs, a víz csupán a kötés alatt 10 cm-ig ért fel de ez is elmondhatatlanul jól esett. Sajnos a melltartóm félig átázott. A kötésem is kapott egy keveset, de megérte.

Szilikon mellek S méretű piros fürdő ruhában
Otthon új projectet indítok, fürdőruhát kell vennem. A műtét után 12 héttel rászánom magam a fürdőruha vásárlásra. A mellem, nagyon lapos és széles. Merevítős szivacsos melltartók messze elállnak a bőrömtől, a mellem csak a felét tölti ki. Inkább nézek háromszög alakú nyakba akasztós verziókat. Mivel a mellem több helyen be van még most horpadva, szivacs betétes kell, másképpen átüt a ráncos horpadt bőröm a felső rész anyagán. A 350 cc melleket úgy 75-ös méretnek saccolom, M-es vagy L-es. Leveszek párat kipróbálni. De egyik sem jó. Ime, egy S méretű normál piros fürdőruha. Éppen jól eltakarja azokat a mellizmokat, melyek mozgás közben behorpatszják a szilikon implantátumot. Viszont alól kilátszódnak a jelenleg még lila színű hegek.

Szilikon mellek XXL  méretű fekete fürdő ruhában

Oda penderül hozzám az egyik tulajdonos, benéz a próbafülkébe, alig sikerült eltakarnom a műtét nyomait és a sebeket. Felméri a ciciket, hogy nekem XXL méret kell, a mellek szélessége miatt. Igen. Valóban. Most hogy nézem, mindkettő mellem kint van oldalt a karjaim alatt. Ezt mindig utáltam úgy 14 éves korom körül, hogy a mellem sebet dörzsölt a karomon a bőrömbe. Most is zavar. Ha mosogatok, útban vannak a cicik. Beszorulnak a kezem alá. Ez a fekete melltartós már jobban áll. Elég nagy méret. Vastagon szivaccsal kitömve.   HIRDETÉSEK:


1.Tipus 2.Döntés 3.Orvos 4.Vizsgálatok  5. Megbeszélés  6.Immun Rendszer 7. Műtét előtt   8Előző Éjszaka  9. A Műtét  10. A műtét után 11. Következő nap  12. Első reggeli  13. Hazamehetek 14.Otthon 15.Kötözés 16.Műtét után 1 héttel 17ImmunRendszer 18. a 34.napon  19. műtét után 41.nap  20. Első látás   21. Összefoglalom  22. Szex  23. utána 2 hónappal  24. Válaszok  25. Előtte Utána fotók  26. Wellness Hétvége  HOME  Mellműtét képek   Mellműtét után  Wellness  Angol leckék   MellMűtét   Wellness akciók   Belföldi szállodák     Balatoni szállodák   szilveszter 2011   hétvégi programok  MellMűtét   SPA resorts