mell műtét mell nagyobbitás plasztika sebészet nagy cicik mellek

7. Műtét előtt  8Előző Éjszaka  9. A Műtét  10. A műtét után 11. Következő nap  12. Első reggeli 


13. Hazamehetek 14.Otthon 15.Kötözés 16.Műtét után 1 héttel 17ImmunRendszer 18. a 34.napon
19. műtét után 41.nap  20. Első látás   21. Összefoglalom  22. Szex  23. utána 2 hónappal  24. Válaszok 
25. Előtte Utána fotók  26. Wellness Hétvége

MellMűtét.com Mell műtét mell nagyobbitás mellműtét után
MellMűtét.com Mell műtét mell nagyobbitás után mell plasztika
MellMűtét.com Mell műtét mell nagyobbitás plasztikai sebészet
Szilikon cicik mell implantátumok. mell nagyobbitás, mell műtét
MellMűtét.com Mell műtét mell nagyobbitás előtte utána FOTÓK
  HIRDETESEK:
 

  12. rész  2 kockacukor reggelire.

Jön a nővér. Kérdezi: - Mit hozzak? Hirtelen ötletem támadt. A mellműtét utáni 32 órás maximális kiéheztetés után mennyi lehet a vércukor szintem? Már ettől képes vagyok elájulni. Gyerekkoromban tornaórán, ha elájultam, kockacukrot ettem. Kérek az ügyeletes nővértől egy teát 2 szem kockacukorral. Gyümölcstea? IGEN Jó lesz! A 2 kockacukrot gyorsan elrágtam. A tea, borzalmasan nehéz, és forró. Várnom kell vele, és csak szívószállal tudom inni. Nem bírom a kezemmel felemelni a bögrét. Minden izmom fáj és ég a mellkasom. Hoztam magammal extra adag fájdalomcsillapítót, ki tudja, hátha kínoznak majd itt engem. Délelőtt megittam. Ez nem tabletta, hanem por. Rapid. Gyorsan felszívódik. Valahol olvastam, hogy izom eredetű fájdalmakra ez nagyon jó. Nekem most a mell izmom fáj? vagy a sebhelyek ? jó sok lehet, a teljes mell szövet helye egy nagy seb. Viszont minden ilyen gyógyszertől szédülök. Kezd elegem lenni. Komoly elhatározásra jutottam, nem drogozok tovább. Ez volt az utolsó gyógyszer. A táskámban mindig van egy vészhelyzeti müzli szelet, azt most megeszem a teához. Mennyei kaja. Kicsit jobban vagyok. Hányás elmúlt, a szédülés csitul egy kicsit. Behúzódok a paplan alá, és alszom egyet. Mindennek van jó oldala. Most kialszom magam előre több hónapra.Kínzó forróság és szorító fájdalom ébreszt. Jég a cicimre vagy gyógyszer? Vagy mindkettő! Feladom. Hozatok a nővérrel valami ételt. Ami sajnos csak egy sajtos sonkás szendvics. Emberek! Ez mióta ebéd? Évek óta a repülőn se eszem meg a szendvicset. Üres kalória, semmi értékes tápanyag, vagy vitaminok. Mindegy. Jó lesz. Persze, csak a felét bírom megenni. Jó kis diéta. Arra jó a fél szendvics, hogy már végre ne az üres gyomromat sújtsam újabb gyógyszer dózissal. Mégis bevettem a fájdalom csillapitót. Milyen puhány vagyok! Magamba döntöm a megmaradt fél deci teámat, és várom, hogy teljenek a napok. Hát elég lomhán haladnak. Közben nagy tolongás a folyosón. Készen van a mai áldozat. Bekötözve viszik az ágyába. Mell és orr műtét , kettő az egyben. Neki is pikk - pikk - pikk ... brrr. Én jól lekezeltem most magam. Ettem is, ittam is picit és drogoztam ismét.


Amint a sokadalom csökkent, bekukkant hozzám is a nővér, beszélgetünk, egy kórházban dolgozik, néha ott találkozik olyan nőkkel, akiket itt műtöttek meg ezen a plasztikai sebészeten és egymásra ismernek. (Szerintem én is emlékezni fogok rá, mint egy angyalra, aki segít a nehéz napokban) Hoz nekem friss jeget a cicimre. Király jó kis helyem van. Ismét csengetnek. Harmadik kedvenc pasim jön, az öcsém, és túrórudit hoz, hátha éhezek itt. Ö is ablakot nyit azonnal. Ez gyanús. Ilyen meleg van? Ilyen gyorsan rosszul lesznek ezek a férfiak? Vagy már rossz szagom van? Ma nem fürödtem. Talán nem is fogok egy darabig. Na jó, fogat mostam. Van egy pici mosdó itt a szobámban.  Állitom, hogy műtét után pár napig senki nem vágyik fürdésre.

1.Tipus 2.Döntés 3.Orvos 4.Vizsgálatok  5. Megbeszélés  6.Immun Rendszer 7. Műtét előtt   8Előző Éjszaka  9. A Műtét  10. A műtét után 11. Következő nap  12. Első reggeli  13. Hazamehetek 14.Otthon 15.Kötözés 16.Műtét után 1 héttel 17ImmunRendszer 18. a 34.napon  19. műtét után 41.nap  20. Első látás   21. Összefoglalom  22. Szex  23. utána 2 hónappal  24. Válaszok  25. Előtte Utána fotók  26. Wellness Hétvége  HOME  Mellműtét képek   Mellműtét után  Wellness  Angol leckék   MellMűtét   Wellness akciók   Belföldi szállodák     Balatoni szállodák   szilveszter 2011   hétvégi programok  MellMűtét   SPA resorts