mell műtét mell nagyobbitás plasztika sebészet nagy cicik mellek

7. Műtét előtt  8Előző Éjszaka  9. A Műtét  10. A műtét után 11. Következő nap  12. Első reggeli 


13. Hazamehetek 14.Otthon 15.Kötözés 16.Műtét után 1 héttel 17ImmunRendszer 18. a 34.napon
19. műtét után 41.nap  20. Első látás   21. Összefoglalom  22. Szex  23. utána 2 hónappal  24. Válaszok 
25. Előtte Utána fotók  26. Wellness Hétvége


MellMűtét.com Mell műtét mell nagyobbitás után mell plasztika
MellMűtét.com Mell műtét mell nagyobbitás előtte utána FOTÓK

MellMűtét.com Mell műtét mell nagyobbitás plasztikai sebészet orvosok
MellMűtét.com Mell műtét mell nagyobbitás plasztikai sebészet
Szilikon cici mell implantátumok. mell kisebbités, mell műtét
   

14. rész Végre otthon


Mennyire vártam, hogy végre otthon legyek, a saját kis kuckómban. Bevallom, csalódás volt. Az ágyamat otthon nem lehet állítgatni, mint bent a plasztikai sebészeten. nem magasított a háttámlája. Párnákkal sehogyan sem sikerül elérni az eddigi jó - félig ülő félig fekvő testhelyzetemet. Éjjel nincs itt az ügyeletes angyalkánk, hogy hozzon nekem jeget a cicimre. A párom úgy alszik egész éjjel, hogy nincs szívem felébreszteni. Inkább valahogyan kimászok az ágyból, és kibotorkálok a hűtőig. Tartottam neki oktatást, nem ám rám feküdni, hozzám bújni vagy az új cicimbe beleboxolni éjszaka.

Szegény olyan messze gurult az ágy másik végére, hogy kezd növekedni közöttünk a szakadék. Másnap kiváltja nekem a recepteket. Milyen jó hogy itt van és segít nekem. A fiam elment dolgozni, csak este 18 óra után jön haza. Lássuk. Egyik dobozban 3 szem brutál nagy kék színű tabletta van. Te - nem Viagrát hoztál nekem ugye? Használati leírás. Minden nap ugyanabban az időben 1 szemet bevenni. Antibiotikum. Huhh és mi ez a másik? 10 db injekció véralvadás ellen. NaNe.. nem bírom az injekciókat. Ki fogja ezt nekem beadni?Kedvenc pasim már a befőttes üvegbe zárt ciciktől rosszul lett a sebészeten. Viszont nagy bajban közel a segítség. Az én drágám már titokban gyakorolt. Nem is tudtam... A tesóját injekciózta már ugyanezzel a szerrel. Teljesen képben van. Minden nap azonos időpontban, a has bőre alá beszúrni, előtte a levegőt kinyomni az injekcióból. Hopplá. Nem merek oda nézni. A fiam gyerekkori találmányát alkalmazom. Mikor kicsi volt és valami kellemetlen dolgot érzett, akkor a kezével csinált valami olyat, ami elvonja a figyelmét. Most én az egyik körmömet jól belefúrom a tenyerembe, hogy fájjon. Még így is érzem a fém tű kemény szúró feszítését, utána a folyadékot a bőröm alatt. Talán túlérzékeny vagyok?


Ön, aki olvassa a sorokat, bírja, ha szurkálják? 2 perc és vége. Utána érdekes kis lüktetés a fejemben, mintha jó erős kávét ittam volna. Nem rossz. 5 párnából készítünk háttámlát, és magamra húzok 2 zacskó zsenge zöldborsót a fagyasztóból. Szépen felveszik a borsó szemek a cicim formáját. Ezek már az otthoni megoldások. Távol a plasztikai sebész birodalmától.

   HIRDETÉSEK:

1.Tipus 2.Döntés 3.Orvos 4.Vizsgálatok  5. Megbeszélés  6.Immun Rendszer 7. Műtét előtt   8Előző Éjszaka  9. A Műtét  10. A műtét után 11. Következő nap  12. Első reggeli  13. Hazamehetek 14.Otthon 15.Kötözés 16.Műtét után 1 héttel 17ImmunRendszer 18. a 34.napon  19. műtét után 41.nap  20. Első látás   21. Összefoglalom  22. Szex  23. utána 2 hónappal  24. Válaszok  25. Előtte Utána fotók  26. Wellness Hétvége  HOME  Mellműtét képek   Mellműtét után  Wellness  Angol leckék   MellMűtét   Wellness akciók   Belföldi szállodák     Balatoni szállodák   szilveszter 2011   hétvégi programok  MellMűtét   SPA resorts