mell műtét mell nagyobbitás plasztika sebészet nagy cicik mellek

7. Műtét előtt  8Előző Éjszaka  9. A Műtét  10. A műtét után 11. Következő nap  12. Első reggeli 


13. Hazamehetek 14.Otthon 15.Kötözés 16.Műtét után 1 héttel 17ImmunRendszer 18. a 34.napon
19. műtét után 41.nap  20. Első látás   21. Összefoglalom  22. Szex  23. utána 2 hónappal  24. Válaszok 
25. Előtte Utána fotók  26. Wellness Hétvége

MellMűtét.com Mell műtét mell kisebb

MellMűtét.com Mell műtét mell nagyobbítás

MellMűtét.com Mell műtét mell nagyobbitás

9. rész: A mell műtét.   2010 November 4

Eljött értem a reggel. Ébredés óta mondogatom magamban - Nem iszunk - nem eszünk. Csak tusolás és fogmosás. Bemegyünk párommal a sebészetre, átöltözés. Rajzok, karikák filctollal a cicimre. Eddig éppen olyan, mint a filmekben. Saját szoba, saját nagyképernyős tévével. Fürdő köpeny, szállodai pihe puha plüss papucs. Irány a műtőasztal. Semmi cicó, 5 perc múlva már lekötözés, infúzió a bal kezem tetején. Most kapok a csövön egy koktélt. Altató, izomlazító, antibiotikumok. Lekötözés. Várjunk csak - Izomlazító? Még lélegeztetőn is leszek? Az a vacak cső a torkomban, amitől másnap köhögni fogok? Mindez 4 órán keresztül? Hé álljunk meg, várjanak !

Sajnos már mozdulni sem tudok, csak a csend ölel körbe... Semmire nem emlékszem. Már bejött a sebész? Hol vagyok? Pikk - Pikk - Pikk - Szívműködés rendben. Brrrr... vérnyomásmérés. Egy orvos ül az ágyam mellet, és könyvet olvas. Pikk - Pikk - Pikk - nos még aludtam volna, ha ezek a műszerek nem molesztálnak állandóan. Nem lehetne lekapcsolni? Úgy tűnik, életben maradtam. Szédülök, mindenem elzsibbadt.

Hol a kezem? Mozog? Jajj. Szúr a cicim. Inkább nem emelem fel a kezem. Ez ROSSZ ötlet. Akkor felemelem egy kicsit a fejem. JAJJ..mégtöbb szúrás minden felé. Inkább ezt sem csinálom. Csak fekszem mozdulatlanul. Nézek ki a fejemből. Leltározok. Ballra infúzió, még mindig a bal kezemben. A mellkasomon szorító kötés. Egy helyen véres, és 2 cső lóg ki belőle, a végén 2 tartály. Oppá.. nincs rajtam ruha - semmi! Még egy bugyi sem! Másik gond.. sürgősen pisilnem kell. Szép kis helyzet. A doktornő megvizsgál, minden rendben. Késő délután van, Ő már hazamehet. Jön az ügyeletes nővér. Talán tőle kaphatok egy kis vizet. Ez nem jött be. Műtét után még 2 óráig nem ihatok. Elmegy.

Körbe nézek szépen óvatosan - a Nővérhívó gomb a fejem felett van. Teljesen lehetetlen elérni ilyen korlátozott mozgási lehetőséggel. Hé valaki - pisilnem kell ! Az ágy mozgatható, emelhető a háttámla, kicsit segítene a felülésben, de a távirányítója szintén elérhetetlen helyen. Kapaszkodó nincs a falon. Most mi lesz? Hogyan kapaszkodok le erről az ágyról? Na bumm.. akkor alszom inkább egyet. Ismét 2 órás mély álomba zuhantam, szinte önkívületben. Még jó hogy nem vagyok olyan álmomban bepisilős fajta. Pikk - Pikk - Pikk -- Brrr - Brrr. A gépek vigyáznak rám. De jó nekem. Megint felébresztettek. Bejön a nővér. Végre valaki, egy ember a láthatáron, akit érdekel, hogy élek-e még. Jól vagyok? Tud adni nekem egy kis fájdalomcsillapítót bele az infúzióba.. Jó cucc, megint beájultam, újra alszom egy órát.

 


1.Tipus 2.Döntés 3.Orvos 4.Vizsgálatok  5. Megbeszélés  6.Immun Rendszer 7. Műtét előtt   8Előző Éjszaka  9. A Műtét  10. A műtét után 11. Következő nap  12. Első reggeli  13. Hazamehetek 14.Otthon 15.Kötözés 16.Műtét után 1 héttel 17ImmunRendszer 18. a 34.napon  19. műtét után 41.nap  20. Első látás   21. Összefoglalom  22. Szex  23. utána 2 hónappal  24. Válaszok  25. Előtte Utána fotók  26. Wellness Hétvége  HOME  Mellműtét képek   Mellműtét után  Wellness  Angol leckék   MellMűtét   Wellness akciók   Belföldi szállodák     Balatoni szállodák   szilveszter 2011   hétvégi programok  MellMűtét   SPA resorts