mell műtét mell nagyobbitás plasztikai sebészet szép nagy cicik mellek

7. Műtét előtt  8Előző Éjszaka  9. A Műtét  10. A műtét után 11. Következő nap  12. Első reggeli 


13. Hazamehetek 14.Otthon 15.Kötözés 16.Műtét után 1 héttel 17ImmunRendszer 18. a 34.napon
19. műtét után 41.nap  20. Első látás   21. Összefoglalom  22. Szex  23. utána 2 hónappal  24. Válaszok 
25. Előtte Utána fotók  26. Wellness Hétvége

Mérleg, a döntéseimről.
2 hónappal a mellműtét után immár tele tapasztalatokkal, átgondolom a döntéseimet. Az orvos választás jó volt, de nem kellett volna magán klinikára menni. Talán fele áron megúszom az új ciciket. Nagyon sok jó dolgot olvastam felépülésem alatt a kórházakban dolgozó plasztikai sebészekről is. Nekem is volt bőrrákom, nagyon jól látható helyen, és a Honvéd korházban műtöttek. Egyedül a rémesen hosszú várakozás tántorított el ettől a lehetőségtől. 1 év volt akkor a mellműtét várakozási listája, és minden kontroll előtt 4 órát álltam a folyosón a kis 8 cm-es sebemmel, mert annyira sokan voltak hogy leülni sem lehet a váróban. Jelenlegi orvosom már sok ilyen - pontosan ilyen mell műtétet végzett. Csak ezért döntöttem mellette. A késő őszi műtéti időpont is jó döntés, és örülök, hogy nem halasztottam el, mert a cicik végleges formájukat csak 5 -6 hónap alatt érik el. Így éppen a nyaralásra már szépek lesznek.

A mellműtét típusa is jó választás volt, hogy kivették a mellszövetet. Igaz, hogy sokkal hosszabb a gyógyulási idő, és több a komplikációs lehetőség, de 40 éves kor felett már nem elegendő csak a szilikon párnácskát berakni. Szerintem a bőröm nem tartaná meg a majd 1 kg-os nagy ciciket. A Mellkisebbítés pedig mindenképpen komplikáltabb, jobb így, hogy kivették az egészet. 2 hónapja nem tudok házi munkát végezni otthon. Kisebb főzésektől eltekintve. Sem előre hajolni, sem megemelni nem tudok most semmit. Mell műtét után ujra átgondolom

A 2 cici nem egyformán gyógyul. A baloldali cicim kicsi és ronda, de nem fáj. A jobboldali fáj minden mozgásra. Itt arra is gondolni kell, hogy ha a kezemet csak üresen felemelem, már az is megmozgatja a mellkason lévő izmokat, és fáj a hónom alatt is az egész. A fogmosás is fáj. Jobbkezes vagyok. Viszont a jobboldali cicim már majdnem szépnek mondható. Műtét után a szilikon implantátum a nyakamban van. Magasan. Mondjuk azt, hogy rendellenesen magasan van. Csak később száll le. Addig a mellbimbók az alsó részen helyezkednek el, majdnem lefelé néznek. Ettől is megrémültem. Megnéztem más nőkről a képeket, és másoknak is lefelé van a mellbimbója. Remélem, már nem kell sokat várni, hogy visszaemelkedjenek az eredeti helyükre. CSAK ne maradjak így. Ez elég rémes.

Most 2 hónappal a műtét után az alsó izmokra tapadt bőr nagyon csúnyán ráncosodik. Rá van már tapadva az izomra, (itt vették ki az izom és a bőr közötti szöveteket, csak egy kis zsírréteg maradt.) Ha mozgatom a mellizmaimat, mint a Bodybuilderek a versenyen, akkor a mell izmok alatt jobbra, ballra mászik a szilikon labdácska, és az izom behúzódik, ha lehajolok, majdnem kiesik a mellem az izmokból, mint amikor egy nőnek kiesik a melle a melltartóból. Jó kis gurítás a bowling pályán és a nagymellű csajoknak kigurul a cicijük a melltartóból.

HIRDETÉSEK:
                                      1.Tipus 2.Döntés 3.Orvos 4.Vizsgálatok  5. Megbeszélés  6.Immun Rendszer 7. Műtét előtt   8Előző Éjszaka  9. A Műtét  10. A műtét után 11. Következő nap  12. Első reggeli  13. Hazamehetek 14.Otthon 15.Kötözés 16.Műtét után 1 héttel 17ImmunRendszer 18. a 34.napon  19. műtét után 41.nap  20. Első látás   21. Összefoglalom  22. Szex  23. utána 2 hónappal  24. Válaszok  25. Előtte Utána fotók  26. Wellness Hétvége  HOME  Mellműtét képek   Mellműtét után  Wellness  Angol leckék   MellMűtét   Wellness akciók   Belföldi szállodák     Balatoni szállodák   szilveszter 2011   hétvégi programok  MellMűtét   SPA resorts