mell műtét mell nagyobbitás kisebbités mell műtét előtti kérdések mellek

7. Műtét előtt  8Előző Éjszaka  9. A Műtét  10. A műtét után 11. Következő nap  12. Első reggeli 


13. Hazamehetek 14.Otthon 15.Kötözés 16.Műtét után 1 héttel 17ImmunRendszer 18. a 34.napon
19. műtét után 41.nap  20. Első látás   21. Összefoglalom  22. Szex  23. utána 2 hónappal  24. Válaszok 
25. Előtte Utána fotók  26. Wellness Hétvége

20. rész :  Első találkozás az új mellekkel.  (41 nappal a mellműtét után)

Otthon első dolgom, hogy megvizsgálom a mellemet. Szép óvatosan kibontom, alig merek hozzá érni. Jég hideg. Mintha halott lenne a bőröm rajta. A bőröm sem érez semmit. Gyűrött és ráncos, és szinte elválik a testemtől. Nem együtt mozognak, az biztos. Elég rémesen hangzik, tudom. De ez a valóság. Az izmok annyira leszorítják a mellemet, hogy a bőr 2 számmal nagyobb, mint a cicim. Doktorbácsim mondta, hogy hónapok kellenek, mire az izmok meglazulnak és felveszik a végleges formájukat. Nem lehet őket siettetni. Kérdeztem tőle viccesen, hogy bármi gyógytorna vagy masszázs segít-e nekik? Szerinte ezt nem kellene még erőltetni. Egyetlen dolgot tehetek, várok, várok és pihenek. Nem emelem a fejem fölé a kezem, és semmi hirtelen mozdulat, ami a megfeszített izmaim közül valamelyiket elszakítaná. Ezt a weboldalt azért is csinálom, hogy majd 6 hónap múlva is felrakom a mellemről készült képeket ide, és azok, akik még az elején tartanak ennek a folyamatnak, talán kis erőt meríthetnek abból, hogy a végén milyen lesz a végső állapot. Most ez nekem is jól jönne. A fórumokban olvasható blogok arról írnak, hogy műtét után 5. napon már kötés nélkül tusolnak, és 1 hét múlva mennek a munkába a nők.

Én pedig el vagyok keseredve, mert annyira csúnyák, és hiába telnek a napok, semmi változás. Már 6 hét eltelt. A varratok lila színűek, és kemények. Lassan éjfél van, és én a fürdőszobában a mellemet tapogatom. Alszik a család, senki nem zavar. Letusolok, óvatosan, a mellbimbókat kihagyva, csak engedem magamra a langyos vizet. Mennyire vártam már ezt! 6 hete nem tusoltam, csak szivaccsal mosogattam magam ott ahol nem volt rajtam kötés. Most sem egyszerű, mert nem tudok szabadon mozogni, annyira szorítanak az izmok, megfeszíteni nem merem őket, az elszakadás lehetősége nagyon veszélyesen hangzik. Utána alapos krémezés. A bőr alatt nagyon érzékeny, ami ott van. Gőzöm nincs, hogy mi lehet ez a duzzadt cucc az izmaim felett. Alól, a cicik alatt ezek a kemény varratok nekem nagyon gyanúsak.

Jó erős aloe verás krém felpuhítja a baloldalt, ahol még nem esett le a heg. Vajon miért nem? 41 nappal a műtét után. Most látom, (a cicim alatt nem tudom megnézni csak a kozmetikai tükörrel), hogy benne van 2 db varrat a sebben. Kékszínű drótok, amilyeneket a mell műtét utáni 34. napon vett ki a doktorúr belőlem. Úgy tűnik, pár centimétert bent felejtett. Most mit tegyek? Hívjam fel? Vagy tépjem ki magamból a drótokat? Próba szerencse, a kisebbet megrántom erősen, hurrá, ez kijött. A nagyobbat is megrántom, semmi, még jobban megrántom, semmi. Ez fáj! Kiszakítom a sebet lassan. Most kicsit kezd az orvosokba vetett bizalmam meginogni. Esetleg egy olló nincs bennem felejtve? Mit csináljak? Próbáljam elvágni kettőbe? A kicsi szál milyen gyorsan kiugrott. Elvágom. Megrántottam újra, becsukott szemekkel várom mi lesz velem, felszakad a seb és elvérzek a fürdőszobában? Ez a második drót is kijött. Hitetetlen. Mi jön még? Műtétet is vállalok lassan.

MEGJEGYZÉS:  fekete fehér képeket készitettem,  csak az erős idegzetűeknek. 
A szines képektől félek hogy valaki rosszul lesz.  A képen a baloldali mellem van, kifejezetten utálom a bal szélén maradt töttyedt zsir lebenyt. Remélem ez még felszivódik hamarosan. Kibuggyan a fürdőruhából is. Ugye nem hasonlit a filmsztár cicikre.

Uj mellek a műtét után amikor levették a kötést

HIRDETÉSEK:
                                      1.Tipus 2.Döntés 3.Orvos 4.Vizsgálatok  5. Megbeszélés  6.Immun Rendszer 7. Műtét előtt   8Előző Éjszaka  9. A Műtét  10. A műtét után 11. Következő nap  12. Első reggeli  13. Hazamehetek 14.Otthon 15.Kötözés 16.Műtét után 1 héttel 17ImmunRendszer 18. a 34.napon  19. műtét után 41.nap  20. Első látás   21. Összefoglalom  22. Szex  23. utána 2 hónappal  24. Válaszok  25. Előtte Utána fotók  26. Wellness Hétvége  HOME  Mellműtét képek   Mellműtét után  Wellness  Angol leckék   MellMűtét   Wellness akciók   Belföldi szállodák     Balatoni szállodák   szilveszter 2011   hétvégi programok  MellMűtét   SPA resorts