mell műtét mell nagyobbitás plasztika sebészet nagyobb mellek

7. Műtét előtt  8Előző Éjszaka  9. A Műtét  10. A műtét után 11. Következő nap  12. Első reggeli 


13. Hazamehetek 14.Otthon 15.Kötözés 16.Műtét után 1 héttel 17ImmunRendszer 18. a 34.napon
19. műtét után 41.nap  20. Első látás   21. Összefoglalom  22. Szex  23. utána 2 hónappal  24. Válaszok 
25. Előtte Utána fotók  26. Wellness Hétvége

MellMűtét.com Mell műtét mellnagyobbitás
MellMűtét.com Mell műtét mellek nagyobbitása
MellMűtét.com Mell műtét mell nagyobbitás

11. rész  Mell műtét után másnap.

Reggel megpróbálok kimászni az ágyból. Emberek jönnek, mennek, talán a hálóingemet magamra rángatom valahogyan, és visszabújok az ágyba, mint egy lassított felvétel. Mégiscsak egy szál punciban nem maradhatok egész nap. Senkinek nem jutott eszébe rám adni valami ruhát? A mozdulatsor elején már a másik szem gyógyszerrel indítok, bekapom gyorsan, jó lenne, ha minél hamarabb hatna rám, és minden holmit az ágyamra vonszolok a kezem alá, gondolva előre a mozgáskorlátozott fekvő helyzetemre. Telefont, csokit, teát, olvasó szemüveget. Amint végére érek a vége láthatatlannak tűnő szoba átszervezésen, és próbálom nyugalomba helyezni sajgó testrészeimet, betoppan a sebész. Végig tapogatja körben a cicimet. Majdnem kiugrottam a bőrömből. Úgy fáj minden ujja alatt a mellem, mintha a vállamat akarná 5 centivel odébb helyezni. Minden nap jár egy kis csMell plasztika, Plasztikai sebészet - műtét után fájdalomöcsörészés, SŐT naponta többször is. Odébb boxolja a szilikon párnácskát a bőröm alatt? Tele vagyok sebekkel, a bőrömön és a bőröm alatt!  A lényeg, hogy majd 6 hónap múlva nagyon szép legyek, bombázó kis cicik tulajdonosa. Ha eddig kibírtam, már rosszabb nem lehet.


De lehet. Kicsit beszélgetünk. A műtét közben problémába ütköztek, nem fért be a 420 grammos új cici. De még a 400-as sem. 350 grammos ciciket kaptam. Az eredeti 700 grammos helyett. Majdnem leestem az ágyról. A kicsit kisebb lesz, az nekem nem azt jelenti, hogy éppen a fele! 70-es melltartóm lesz, mint egy tini lánynak? Vagy majd 2 év múlva újabb műtét és elkezdem nagyobbíttatni? Ezt a lehetőséget, hogy esetleg ez előfordul, előre nem beszélhettük volna meg? Persze, mikor altatásban vagyok, akkor éppen nem tudok dönteni ilyen kérdésekben. Mert lett volna más megoldás is, az expanderes maradandó szilikon implantátum. Igen, az drágább. Akkor most inkább nem mondok semmit.


Megérkezik a következő áldozat, egy fiatal nő. Beköltözik a mellettem lévő szobába. Neki mell és orr műtéte lesz egyszerre. Huuu. Még bátrabb, mint én. Legyek én is bátor? Próbáljak enni valamit? A gyomrom olyan mintha téglák lennének benne. Szúr, tele van levegővel, és korog, hangosan. De a szédülés miatt nem érzek éhséget. Talán valami jó kis meleg húsleves kellene amilyet anyukám szokott főzni. Akkor gyorsan megerősödnék a műtét után.

1.Tipus 2.Döntés 3.Orvos 4.Vizsgálatok  5. Megbeszélés  6.Immun Rendszer 7. Műtét előtt   8Előző Éjszaka  9. A Műtét  10. A műtét után 11. Következő nap  12. Első reggeli  13. Hazamehetek 14.Otthon 15.Kötözés 16.Műtét után 1 héttel 17ImmunRendszer 18. a 34.napon  19. műtét után 41.nap  20. Első látás   21. Összefoglalom  22. Szex  23. utána 2 hónappal  24. Válaszok  25. Előtte Utána fotók  26. Wellness Hétvége  HOME  Mellműtét képek   Mellműtét után  Wellness  Angol leckék   MellMűtét   Wellness akciók   Belföldi szállodák     Balatoni szállodák   szilveszter 2011   hétvégi programok  MellMűtét   SPA resorts