mell műtét mell nagyobbitás plasztika sebészet kisebb mellek

7. Műtét előtt  8Előző Éjszaka  9. A Műtét  10. A műtét után 11. Következő nap  12. Első reggeli 


13. Hazamehetek 14.Otthon 15.Kötözés 16.Műtét után 1 héttel 17ImmunRendszer 18. a 34.napon
19. műtét után 41.nap  20. Első látás   21. Összefoglalom  22. Szex  23. utána 2 hónappal  24. Válaszok 
25. Előtte Utána fotók  26. Wellness Hétvége

   

15. rész Első kötözés a 4. napon

Várom a kötözést, hátha esetleg megnézhetem a 2 beteg cicit. Elsétálok a sebészetre, szépen lassan, mert minden lépésnél szúró fájdalom jelentkezik a mellemben. (Autóval se jobb, a rossz döcögős utak miatt) a plasztikai sebész levágja rólam a kötözést, lerántja a ragtapaszokat, már a szemem sem rebben, amikor felsérti a bőrömet, és meglepetés következik, kihúzza a csöveket a cicimből. Mell műtét után ráncok a mellen Szortyogás, feszülés, mintha hangyák mászkálnának a bőröm alatt. A csövek után támadt 2 lyukra kapok fertőtlenítést és újabb kötözést. Most nagyon szemfüles leszek. Kilestem, hogy az egyik gyógyszeres szekrény üveg ajtaján elég jól látom magam. Persze nem tükörből van, elég rossz a kép, de mégis nem hagy békén a kíváncsiság. Kicsit előre csúszom, mert nem vagyok még benne a képben.

Csak egy picit látszik a mellem baloldalról. Kék és zöld foltok a hónom alatt, és a cicim alatt kb 5 cm eléggé ronda varrott seb. Megvan, akkor ezért nem engedte meg a doki bácsim, hogy megnézzem. Ha már egyszer végre leszedik végleg ezt a kötést, készítek néhány képet ide a weboldalra! Nem leszek szégyenlős. De most még nagyon csúnyák. Nem olyanok, mint a tévésorozatokban, hogy műtét után másnap már semmi nem látszik. A doki szerint majd 6 hónap múlva lesznek csak szépek. Jól kitaláltam magamnak a tuti lehetőséget a leghosszabb legfájdalmasabb Mellműtét verziót.Kötözés után kimegyünk a vidéki házunkba. Vágyom egy kis szabad levegőre. Vezetni meg sem próbálok. Kedvenc pasim vezet, főz, mos, és mindent megtesz, amit csak tud. Este elgurul az ágy másik végébe nehogy éjszaka hozzám érjen. Nehéz sorsa van. Próbálok kicsit ruhákat teregetni, nem a magasba, mint Petőfi anyukája, csak a ruhaszárító állványra, de csak a kicsi holmikat bírom felemelni. A saját kezem is nagyon nehéz. Ma reggel a kávésbögre olyan nagyon elfárasztotta a kezemet, hogy meg sem ittam a kávémat. Amikor csak lehet a bal kezemet is használom, mert a jobb oldalon már minden izmom sajog.


Ez ma az első hosszabb utam autóval. Mit mondjak, magyar utak. Olyan kátyúsak és döcögősek, hogy majd leszakad a két mellem. Azonnal túlhevültek, felizgultak, addig mocorogtak, hogy most már minden centiméterben fájnak és lüktetnek. Nem tudom pontosan, mi történik ilyenkor velük, de mintha nagyobbak lennének, és a kötés most jobban szorít, mint valaha. Vasbörtön szorításában vagyok. Le tudnám tépni magamról. Ide egy ollót, már vágom is szét itt középen. Ha nem félnék a fertőzésektől, és a szövődményektől, amik az én mellkisebbítő műtétemnél gyakoribbak, mint általában a mellnagyobbító verziókban - már az a szorító kötés nem lenne rajtam. De nagyobb a félelem, mint a szorítás. Csak a sportmelltartót lazítom meg egy kicsit, és mellemre teszek annyi fagyaszott borsót, ami csak a hűtőben megtalálható.
      ....  (a barátnőm szerint rémesen hisztis vagyok,  persze nem az Ő melle van feldarabolva )

   HIRDETÉSEK:

1.Tipus 2.Döntés 3.Orvos 4.Vizsgálatok  5. Megbeszélés  6.Immun Rendszer 7. Műtét előtt   8Előző Éjszaka  9. A Műtét  10. A műtét után 11. Következő nap  12. Első reggeli  13. Hazamehetek 14.Otthon 15.Kötözés 16.Műtét után 1 héttel 17ImmunRendszer 18. a 34.napon  19. műtét után 41.nap  20. Első látás   21. Összefoglalom  22. Szex  23. utána 2 hónappal  24. Válaszok  25. Előtte Utána fotók  26. Wellness Hétvége  HOME  Mellműtét képek   Mellműtét után  Wellness  Angol leckék   MellMűtét   Wellness akciók   Belföldi szállodák     Balatoni szállodák   szilveszter 2011   hétvégi programok  MellMűtét   SPA resorts