mell műtét mell nagyobbitás plasztika sebészet nagy cicik mellek

7. Műtét előtt  8Előző Éjszaka  9. A Műtét  10. A műtét után 11. Következő nap  12. Első reggeli 


13. Hazamehetek 14.Otthon 15.Kötözés 16.Műtét után 1 héttel 17ImmunRendszer 18. a 34.napon
19. műtét után 41.nap  20. Első látás   21. Összefoglalom  22. Szex  23. utána 2 hónappal  24. Válaszok 
25. Előtte Utána fotók  26. Wellness Hétvége


MellMűtét.com Mell műtét mell kisebbités után mell plasztika
MellMűtét.com Mell műtét mell nagyobbitás előtte utána FOTÓK

MellMűtét.com Mell műtét mell nagyobbitás plasztikai sebészet orvosok
MellMűtét.com Mell műtét mell nagyobbitás plasztikai sebészet
Szilikon mellek implantátumok. mell nagyobbitás, mell műtét
   

17. rész Friss levegőt szeretnék!

10 nappal a műtét után, Süt a nap, és nagyon szép idő van most november közepén. Jól esne sétálni egy órát. Párom, mint hős lovag, felkínálja a karját, hogy kapaszkodjak belé. Már reggel egy órát jegeltem magam, cicik most megnyugodtak, csendben vannak. Elindulunk a napsütésben. Kicsit fúj a szél, természetes testhűtésem van. Mi bajom lehet? Lassan megyünk. Több mint 1 hét eltelt a műtét óta. Állítólag MA már mehetnék dolgozni, ha akarnék. (Ezt mondják az orvosok minden konzultáción) Mások is már önállóan jönnek, mennek villamossal, 1 héttel a műtét után, a mellműtét blog -okból ítélve, habár a legtöbb blogot egyetemisták írják, max 25 éves korban, és pár nap alatt meggyógyulnak. Én, mivel elmúltam 40 éves, már lassan gyógyulok.


Tehát elindulunk sétálni a szikrázó napsütésben. Alig 10 perc után olyan szédülés és hányinger tör ki rajtam, mint a műtét napján, a műtét után pár órával. Vissza kell fordulnunk. A jobb kezem is zsibbad, válltól egészen a középső ujjamig. Hirtelen megvilágosodik előttem, hiszen ez nem a műtét utáni szokásos rosszullét. Ez pontosan olyan, mint amikor megrándult régen a vállam, és nem tudtam az egyik kezemet rendesen mozgatni. Akkor azonnal csontkovácshoz mentem. Gyors fájdalomcsillapító tabletta után, mert féltem a keménykezű zsarnoktól, aki megropogtatja a csontjaimat. Viszont most a frissen műtött cicimmel nem vállalkozom egy csontkovács kezelésre, inkább keresek egy gyógymasszőrt. A legjobbat, akit ismerek. Csak 2 nap múlva lesz nála szabad időpont. Már számolom az órákat, mikor mehetek. Nem vagyok egyszerű eset. Hasra nem fekhetek, be vagyok kötözve és fáj a mellem.

 

Ő, a gyógymasszőr már találkozott hasonló esetekkel. Amikor a páciens altatásban van, elég egy rossz mozdulat, például, lecsúszik a keze a műtő asztalról és máris kész a rándulás. Nekem valószínűleg a fejem gurult el. Vagy talán én magam okoztam, a műtét után miközben félig önkívületben aludtam. Most a masszőr előbb fellazította a nyaki és váll izmaimat, félig előrehajolt ülő testhelyzetben, utána a hátamra feküdtem, és megtekergette a fejemet a nyakamon. Másfél óra után elmúlt a zsibbadás a jobb kezemben, és a szédülés is végleg elmúlt. Sokkal jobban vagyok.


Ezen a helyen a műtét hatásai között talán nem árt, ha megemlítem, hogy a mellműtét és a gyógyszeres kezelés, a 10 nap óta tartó rossz éjszakai alvással együtt nagyon lepusztította az immunrendszeremet. Szedek probiotikumokat, mert a gyomrom még nem az igazi. Eltört az egyik tömés a fogamban, most a fájós cicimmel még járkálhatok fogorvoshoz is. 3 éve voltam utoljára beteg, annyira erős volt az immun rendszerem a mell műtétem előtt. Most a műtét után 1 héttel, elkapott az influenza, és még ráadásképpen kitört rajtam a herpesz is. (10 éve nem volt herpeszem.) Szóval, nem érzem igazán jól magam. Nagyon lehangolt és nyűgös vagyok.


 

1.Tipus 2.Döntés 3.Orvos 4.Vizsgálatok  5. Megbeszélés  6.Immun Rendszer 7. Műtét előtt   8Előző Éjszaka  9. A Műtét  10. A műtét után 11. Következő nap  12. Első reggeli  13. Hazamehetek 14.Otthon 15.Kötözés 16.Műtét után 1 héttel 17ImmunRendszer 18. a 34.napon  19. műtét után 41.nap  20. Első látás   21. Összefoglalom  22. Szex  23. utána 2 hónappal  24. Válaszok  25. Előtte Utána fotók  26. Wellness Hétvége  HOME  Mellműtét képek   Mellműtét után  Wellness  Angol leckék   MellMűtét   Wellness akciók   Belföldi szállodák     Balatoni szállodák   szilveszter 2011   hétvégi programok  MellMűtét   SPA resorts