mell műtét mell nagyobbitás plasztika sebészet nagy cicik mellek

7. Műtét előtt  8Előző Éjszaka  9. A Műtét  10. A műtét után 11. Következő nap  12. Első reggeli 


13. Hazamehetek 14.Otthon 15.Kötözés 16.Műtét után 1 héttel 17ImmunRendszer 18. a 34.napon
19. műtét után 41.nap  20. Első látás   21. Összefoglalom  22. Szex  23. utána 2 hónappal  24. Válaszok 
25. Előtte Utána fotók  26. Wellness Hétvége


MellMűtét.com Mell műtét mell nagyobbitás után mell plasztika
MellMűtét.com Mell műtét mell nagyobbitás előtte utána FOTÓK

MellMűtét.com Mell műtét mell nagyobbitás plasztikai sebészet orvosok
MellMűtét.com Mell műtét mell nagyobbitás plasztikai sebészet
Szilikon cicik mell implantátumok. mell nagyobbitás, mell műtét
   

13. rész Harmadik nap Hazamehetek


Éjszaka újabb izgalmak. Sorstársam is felébred a műtét után a szomszédban. Nem kap levegőt, ég a cicije, pisilnie kell. Hozzák neki a jeget. Csak mosolygok. Én, aki már mindezen túl vagyok. Én már tudom, mi következik most. Elalszom, felébredek, elalszom, ma már nem vettem be újabb fájdalomcsillapítót. Próbálok most erős lenni. Újra elalszom. Egyszer csak nagy dörrenés. Szomszéd csaj egyedül ment ki a mosdóba, és összeesett a folyosón. Hát sajnos nem birok most segíteni. Magamat sem bírom vonszolni, a teát sem bírom felemelni. Kis csend. Lassan felkel és visszabotorkál az ágyába. Frissen műtött cicikkel és orrocskával, megrázó élménye lehetett. Reggel nagyon nyűgös volt. Mit mondjak, én is. Végre elalszom, és hajnali 7 órakor a szortyogós teafőzővel az ajtóm előtt kell teát főzni. Nyitva van az ajtóm, de senki nem néz be. Már 8 óra. Szomszéd nyűgös csaj lefoglalja a teljes legénységet, az egy szem angyalkánkat. Nekem se jég, se tea? Se egy jó reggelt?Custo kapitány expedíciót kell indítsak. A nővérhívó gomb olyan messze van, hogy mindenem fáj, ha próbálom elérni. Ezért a tv távirányítóval meghosszabbítom a kezem, mint a lovagok a kardjukkal, és megpróbálom így eltalálni a gombot. Sikerült, csengetek, mint otthon a bejárai ajtónál. Brrr.. Angyalkánk berohan a szomszéd szobába, - jaj -  mi történt? A Nyűgös csaj közli, hogy ez most nem Ő volt. Végre, angyalka belesett az ÉN ajtómon. Majdnem sírva mondtam neki  - Hát én még nem haltam meg és itt vagyok. ÉN nem kaphatnék egy kis jeget a mellemre és talán egy teát?

Szokásos sajtos szendvics, teával. (Elég gyenge itt a választék) Reggel 8-ra jön be a sebész. Ma szombat van, mindenki haza mehet. Tessék öltözni. Most jól jön az előre megtervezett öltözetem, a beleugrós edzőcipő és a 2 mérettel nagyobb kabát. Haza engedés előtt vizsgálat. Kedvenc doki bácsim levágja rólam a kötést, a ragtapasz 2 cm-en letépi a bőrömet is, de ilyen kis veszteséget meg sem érez a nő, amikor a 2 cicije lángokban ég. A kellemes kis műtét utáni csöcsörészés most sem maradhat el, a szilikon cicik igazgatása, miközben csillagokat látok. Majd körbe kenegetnek valami vörös színű fertőtlenítő szerrel, és visszatekergetnek a gézbe.

Sajnos a belőlem kilógó zsinórokkal és a tököcskékkel együtt kell haza mennem. Láttak már valakit így sétálni az utcán? Ugye? Nem figyelnek eléggé. A zsinórokat és a tököcskéket egy jó kis Spar bevásárló szatyorba álcáztuk. Ha a pasim rosszul lett tőle, másnak se ajánlom a látványt. A doki még ellát utasításokkal otthonra. Recepteket kiváltani. Antibiotikum és vérhígító. Jegelés minden mennyiségben. Hétfőn visszajönni, bármi baj van, telefonálni.

   HIRDETÉSEK:

1.Tipus 2.Döntés 3.Orvos 4.Vizsgálatok  5. Megbeszélés  6.Immun Rendszer 7. Műtét előtt   8Előző Éjszaka  9. A Műtét  10. A műtét után 11. Következő nap  12. Első reggeli  13. Hazamehetek 14.Otthon 15.Kötözés 16.Műtét után 1 héttel 17ImmunRendszer 18. a 34.napon  19. műtét után 41.nap  20. Első látás   21. Összefoglalom  22. Szex  23. utána 2 hónappal  24. Válaszok  25. Előtte Utána fotók  26. Wellness Hétvége  HOME  Mellműtét képek   Mellműtét után  Wellness  Angol leckék   MellMűtét   Wellness akciók   Belföldi szállodák     Balatoni szállodák   szilveszter 2011   hétvégi programok  MellMűtét   SPA resorts