mell műtét mell nagyobbitás plasztika sebészet szép cicik mellek

HOME 1.Tipus 2.Döntés 3.Orvos 4.Vizsgálatok  5.Megbeszélés  6.Immun Rendszer 7. Műtét előtt  


8. Előző Éjszaka  9. A Műtét  10. A műtét után 11. Következő nap 12. Első reggeli  13. Hazamehetek 14. Otthon

7.  rész  -  1 héttel a műtét előtt.
bepakolás - vajon mire lesz szükségem a mell műtét után Sport melltartó, pizsama? Próbálom magam elképzelni hogyan festek majd a műtét után. Vajon mire lesz szükségem? Biztosan nem tudok majd kimenni a lakásból, ha valamire szükségem lesz. Mit vigyek be a klinikára magammal? Azt mondták, hogy mindent fognak adni. Még Pizsamát is? És ha mégsem? Majd ott állok meztelenül? Jönnek a látogatók és húzom a nyakamba a paplanomat? Gondoljuk végig. Mellműtét után nem tudok belebújni semmilyen ruhába. Már a klinikára olyan ruhában kell mennem, amit visszafelé valahogyan magamra tudok cibálni. Ki-be-ugrós edzőcipő, bársonynadrág, és gombos kabátka, derekamig felhúzható pamut trikóval. Téli sidzsekim ami 2 számmal nagyobb nálam. JAJJ a sportmelltartót meg szépen elfelejtettem.

plasztikai sebészet  - mell műtét - műtét előtti bevásárlás - mit vegyek ?

Triumph triaction Sport melltartó  extra erős, merevitő nélkül
Éppen itt egy Triumph melltartó mintabolt. Megkérdezem, hátha hallottak már ilyenről. Legnagyobb meglepetésemre az eladó máris tudja, miről beszélek. Mekkora méret kellene? NOS - hát B-s. (ezt mondta az orvosom) No, de milyen B-s? 70-es? 80-as? Hát én ezt honnan tudjam? Mekkora lesz az új cicim? Bevallom hát a hölgynek, hogy mellműtétem lesz. Persze, az eladó nem lepődött meg, mások is itt veszik a műtétre a sportmelltartót. Leméri centivel a mellkasomat, majd újabb kérdés: a kötés még rajtam lesz? Hoppá.. valóban. Ez alatt lesz még a kötés? vagyis 1 számmal nagyobbat vegyek? Felhívom hát a sportmelltartóval a kezemben a SEBÉSZT! Válasz: Kedveském, azt vegye meg, ami most éppen jó magára. Hmm. Sebésszel ne kezdjen egy nő. Szóval egy 80-as B kosarast??  Majd lesz valahogy. Vettem egy Triaction merevítő nélküli Extrém erős fekete sport melltartót ( később találtam másik gyártót is CAROMED  sport melltartók - kényelmesebb de drágább )  3 hónappal később vettem meg az első fürdőruhámat egy wellness hétvége reményében.

HIRDETÉSEK:

                                      1.Tipus 2.Döntés 3.Orvos 4.Vizsgálatok  5. Megbeszélés  6.Immun Rendszer 7. Műtét előtt   8Előző Éjszaka  9. A Műtét  10. A műtét után 11. Következő nap  12. Első reggeli  13. Hazamehetek 14.Otthon 15.Kötözés 16.Műtét után 1 héttel 17ImmunRendszer 18. a 34.napon  19. műtét után 41.nap  20. Első látás   21. Összefoglalom  22. Szex  23. utána 2 hónappal  24. Válaszok  25. Előtte Utána fotók  26. Wellness Hétvége  HOME  Mellműtét képek   Mellműtét után  Wellness  Angol leckék   MellMűtét   Wellness akciók   Belföldi szállodák     Balatoni szállodák   szilveszter 2011   hétvégi programok  MellMűtét   SPA resorts