mell műtét mell nagyobbitás kisebbités mell műtét előtti kérdések mellek

7. Műtét előtt  8Előző Éjszaka  9. A Műtét  10. A műtét után 11. Következő nap  12. Első reggeli 


13. Hazamehetek 14.Otthon 15.Kötözés 16.Műtét után 1 héttel 17ImmunRendszer 18. a 34.napon
19. műtét után 41.nap  20. Első látás   21. Összefoglalom  22. Szex  23. utána 2 hónappal  24. Válaszok 
25. Előtte Utána fotók  26. Wellness Hétvége

19. rész :    41. nappal a mell műtét után

Már nyűgös vagyok és türelmetlen. Bezártság érzésem van. Azt sem tudom, hogy a kötés szorít vagy a saját izmaim vagy a sport melltartó. Már nagyon szorit a SPORT MELLTARTÓ Biztosan ezt a méretet kellet vennem? A legkülső kapcsokra kapcsolom át, talán jobb lesz. (választható másik melltartó tipus, gyengébb gumirozással.)  Felvehetnék már egy rendes csinos ruhát? Ma fekete gyöngydíszítéses pulcsit veszek fel, térdig érő szoknyával és hosszú fekete csizmával. Érezzem végre nőnek magam. Nem egy hadirokkant vagyok én, aki még a kötésekben lábadozik. Ma 13 órára megyek a kötözésre. 2 napja semmi nem fáj, nem szúr, viszonylag elég jól mozgok. Persze bizonyos határok között, mert az izmaim nem engednek meg bármit. Ma sem kell várnom, 5 perc és kedvenc sebész bácsim fogja a nagy ollókat és levágja rólam a gézt, letépi a ragasztó szalagokat, és odébb pofozza a ciciket. A szemem sem rebben.

Doktor úr, olyan boldog lennék, ha ma már nem kötözne vissza.
Ha már csak ennyi hiányzik a boldogságához, hát legyen. Csak egy kis gézt teszünk ide a mellbimbóra és a sebekre. Csak felül ragasztom le, így be tudja krémezni. Mert rémesen kiszáradt a bőre. A sebeket sebkezelő géllel kell kenni, vagy körömvirág krémmel. Amit jónak lát. Majd csak január 10.-e után jöjjön vissza. (Majdnem egy hónap van addig ! Gondolom mindenki szabadságra megy)

… és doktorúr, addig ez a géz lapocska legyen rajtam?
Nem, dehogy. Le lehet szedni és cserélni, másikat rátenni. Tusolás közben is legyen leragasztva, nehogy a mellbimbó körül bemenjen valami fertőzés. Kellemes Ünnepeket
.

Közben leskelődöm a gyógyszeres szekrény felé, és most áll ott egy tükör a polcon. Pont a cicimet látom. Huhh.. csúnya és gyűrött. Nahát, és a mellbimbómon is van egy seb. Ott is szétdaraboltak? Egyáltalán nem érzem, és soha nem is éreztem ott semmi fájdalmat. Totál érzéketlen lett. Majd otthon megvizsgálom Őket.  

HIRDETÉSEK:

                                      1.Tipus 2.Döntés 3.Orvos 4.Vizsgálatok  5. Megbeszélés  6.Immun Rendszer 7. Műtét előtt   8Előző Éjszaka  9. A Műtét  10. A műtét után 11. Következő nap  12. Első reggeli  13. Hazamehetek 14.Otthon 15.Kötözés 16.Műtét után 1 héttel 17ImmunRendszer 18. a 34.napon  19. műtét után 41.nap  20. Első látás   21. Összefoglalom  22. Szex  23. utána 2 hónappal  24. Válaszok  25. Előtte Utána fotók  26. Wellness Hétvége  HOME  Mellműtét képek   Mellműtét után  Wellness  Angol leckék   MellMűtét   Wellness akciók   Belföldi szállodák     Balatoni szállodák   szilveszter 2011   hétvégi programok  MellMűtét   SPA resorts