mell műtét mell nagyobbitás kisebbités mell műtét előtti kérdések mellek

7. Műtét előtt  8Előző Éjszaka  9. A Műtét  10. A műtét után 11. Következő nap  12. Első reggeli 


13. Hazamehetek 14.Otthon 15.Kötözés 16.Műtét után 1 héttel 17ImmunRendszer 18. a 34.napon
19. műtét után 41.nap  20. Első látás   21. Összefoglalom  22. Szex  23. utána 2 hónappal  24. Válaszok 
25. Előtte Utána fotók  26. Wellness Hétvége

18. rész :   34 nappal a műtét után.

Holnap lesz az új cicim 5 hetes. Nagyon remélem, hogy ma leveszik rólam a kötést. Tegnap reggel óta egyetlen erős szúrást éreztem összesen, azt sem a teljes mell nagyságában, csak a vágás helyén. Talán nem kellett volna lehajolnom. Határozottan azt gondolom, hogy erőteljes mozgások, ágyban forgolódás, téli vastag paplan felemelése és a döcögős utakon való autókázás nem tesz jót még a ciciknek. El akarnak hagyni engem. Felhevülnek, forróak, és mintha néha nagyobbak lennének, mint máskor, ilyenkor a kötés elkezd szorítani, és rémes bezártság érzésem van, hőhullámok és szédülés. Magamra rántok néhány jeges zacskót, pihenek, és pár perc múlva elmúlik. SZÉP ÚJ  cicikről álmodom  -  ez még nem az ÉN cicim

Talán jobb lett volna folyamatosan ágyban feküdni, és kerülni minden mozgást. NO DE ma megyek kötözésre. Talán leveszik rólam végleg. Bírom a sebészt, minden nap viccelődik velem. Így nem keseredek el annyira, mikor megtudom, hogy ma is visszacsomagol a gézlapok közé. Minden alkalommal nagyon szorosnak érzem a kötözést, plusz még a legszorosabb sport melltartó, napi 24 órában. Ma extra meglepetést tartogat a számomra. Levágja ollóval az előző kötést, és utána még babrál a kis cicim alatt, ahol semmit nem látok, mint a nagy pocakos férfiak, akik nem látják a cipőfűzőjüket. Előhúz egy vézna kék színű drótot a bőröm alól vagy belőle? Ki tudja.


Próbálok leselkedni a gyógyszeres szekrény üveg ajtaján, mint tükrön keresztül, de az éppen nem jó szögben van nyitva. 5 cm girbe-gurba drótkerítés volt benne a cicimben. Nem is éreztem, hogy ott van. Csak most, amikor kihúzták. Persze csak kicsit fog fájni, mondja ezt egy pasi. Neki húznák ki ezt az izét a legérzékenyebb testrészéből. Akkor nem mondana ilyet. Mindegy, egy perc és vége. Ez is elmúlt. Az asszisztense a cicimről megismer és emlékszik a nevemre is. Máris jobban érzem magam. Ha férfi mondja hogy de szép cicik, nem hiszem el, de ha egy nő mondja, az más. Máris tervezhetem szex ipari karrieremet. Gyorsan ügynököm is támadt.

Ezek összebeszéltek, hogy felvidítanak ma engem. Sok ilyen ember kellene minden sarokra. Kis mosolyt csempészni mások arcára. A cicimet ma sem mutatják meg. Majd csak akkor, amikor már nagyon szép lesz. Szegény kis cicik, én tudom, hogy gyűröttek, az izmok kemények benne, mint a beton, és már 1 hónapja nem fürödtek. De mégiscsak az enyémek. Biztosan a varrat eltávolítás helye miatt kell a kötés, nehogy a kis sebek valami fertőzést kapjanak. Rendben. Várok még egy hetet. Valahogyan.

HIRDETÉSEK:

                                      1.Tipus 2.Döntés 3.Orvos 4.Vizsgálatok  5. Megbeszélés  6.Immun Rendszer 7. Műtét előtt   8Előző Éjszaka  9. A Műtét  10. A műtét után 11. Következő nap  12. Első reggeli  13. Hazamehetek 14.Otthon 15.Kötözés 16.Műtét után 1 héttel 17ImmunRendszer 18. a 34.napon  19. műtét után 41.nap  20. Első látás   21. Összefoglalom  22. Szex  23. utána 2 hónappal  24. Válaszok  25. Előtte Utána fotók  26. Wellness Hétvége  HOME  Mellműtét képek   Mellműtét után  Wellness  Angol leckék   MellMűtét   Wellness akciók   Belföldi szállodák     Balatoni szállodák   szilveszter 2011   hétvégi programok  MellMűtét   SPA resorts