mell műtét mell nagyobbitás plasztika sebészet nagy cicik mellek

7. Műtét előtt  8Előző Éjszaka  9. A Műtét  10. A műtét után 11. Következő nap  12. Első reggeli 


13. Hazamehetek 14.Otthon 15.Kötözés 16.Műtét után 1 héttel 17ImmunRendszer 18. a 34.napon
19. műtét után 41.nap  20. Első látás   21. Összefoglalom  22. Szex  23. utána 2 hónappal  24. Válaszok 
25. Előtte Utána fotók  26. Wellness Hétvége


MellMűtét.com Mell műtét mell nagyobbitás után mell plasztika
MellMűtét.com Mell műtét mell nagyobbitás előtte utána FOTÓK

MellMűtét.com Mell műtét mell nagyobbitás plasztikai sebészet orvosok
MellMűtét.com Mell műtét mell nagyobbitás plasztikai sebészet
Szilikon cicik mell implantátumok. mell nagyobbitás, mell műtét
   

16. rész 1 héttel a mellműtét után

Eltelt egy hét. Egyetlen éjszakát sem tudtam végig aludni. Fekszem szépen nyugodtam, keresek egy pozíciót ahol éppen semmi nem fáj, nem szúr és nem feszit. Nagy nehezen elalszom, és egy óra múlva elzsibbad a kezem vagy a lábam. A jobb kezem különösen válltól végig a középső ujjam hegyéig zsibbad szinte állandóan. Felébredek, és fel kell keljek az ágyból. Ehhez megfeszül a hasizmom, és elől a mell izmaim. Ezer tűszúrás. Próbálom a lábamat átkarolni és lábbal felhúzni magam, a felső testem, hogy lemásszak az ágyról. Talán a páromat fel kellene ébreszteni, hogy vegyen ki az ágyból a karjaiban? Olyan édesen horkol, nincs szívem hozzá, hogy felébresszem. Szóval, felülök. Kicsit mozgok, mozgatom a kezeimet, és megpróbálok valamelyik oldalamra feküdni. Ez nem úgy megy ám, hogy hopplá átgurulok a jobb oldalamra. Előbb leülök, beigazítom a párnákat, mert a karjaim eléggé mozgás korlátozottak, a hajamig sem bírom őket felemelni, így persze nem is fésülködöm. Szóval, ha megvan a párna, akkor a takarót is közel kell húzni, mert fekvő helyzetben már nem érem el. Amikor ezek megvannak, akkor lehet szépen jobbra, oldalra dőlni. De nem mindig jön be a helyzet, mert a mellek oldalirányú súlya miatt néha olyan szorítást érzek, hogy meggondolom magam. Azonnal felkelek, mert nem kényelmes. Mégsem fekszem az oldalamra.

 

Alapvetően én hason alvó vagyok. Este 23 órakor lefekszem, hasra dobom magam, és 5 perc alatt alszom. Hát ez most nem működik. Pedig ezt is megpróbáltam. Jó sok párnával kísérletezem, van egy tönköly pelyva párnám is, ami felveszi a fejem alakját. Kicsit zajos, olyan hangja van, mint gyerekkoromban a babzsáknak. De már megszoktam a zizegését. Viszont nagyon szeretem, hogy jár benne a levegő, soha nem izzad le a hajam rajta, úgy, mint a tollpárnában. Most ezt a jó kis párnát igazítom a vállaim alá, a hasam alá is tettem egyet, így megpróbálok egy gödröt készíteni a 2 kis cicimnek. A fejem a nagypárnára. Kb. 5 percet bírtam így feküdni. Ha már semmilyen alvó pozíció nem működik, akkor a kanapén térdelve szembe ülök a háttámlával, és a fejemet ráejtem a háttámla tetejére és így alszom, előre dőlt ülő helyzetben. Sajnos nem lehetek egész nap 24 órán át ülő helyzetben sem, mert nem normális így a vérkeringésem. A hátam és a vállaim olyan fáradtak, mintha egész nap az iskolatáskával a hátamon hegyet másznék. A hátamra pedig vízszintesen teljesen képtelen vagyok lefeküdni.


Ha a 2 vállam lent van az ágyon, szétfeszülnek az izmaim. Biztos vagyok benne, hogy másoknak semmi bajuk nincs 1 héttel a műtét után. Minden plasztikai sebész azt írja a weboldalán, hogy 2-3 napig vannak fájdalmak, és 1 hét után lehet dolgozni. Ez csak nálam nem működik? Ha nem alszom éjjel, másnap nem vagyok teljesen önmagam. Hogyan megy el egy ügyvéd egy tárgyalásra, amikor már 1 hete nem aludt? Agyi tevékenysége 30%-al lecsökkent, szóval IQ-ja 100 alatt van.

   HIRDETÉSEK:

1.Tipus 2.Döntés 3.Orvos 4.Vizsgálatok  5. Megbeszélés  6.Immun Rendszer 7. Műtét előtt   8Előző Éjszaka  9. A Műtét  10. A műtét után 11. Következő nap  12. Első reggeli  13. Hazamehetek 14.Otthon 15.Kötözés 16.Műtét után 1 héttel 17ImmunRendszer 18. a 34.napon  19. műtét után 41.nap  20. Első látás   21. Összefoglalom  22. Szex  23. utána 2 hónappal  24. Válaszok  25. Előtte Utána fotók  26. Wellness Hétvége  HOME  Mellműtét képek   Mellműtét után  Wellness  Angol leckék   MellMűtét   Wellness akciók   Belföldi szállodák     Balatoni szállodák   szilveszter 2011   hétvégi programok  MellMűtét   SPA resorts