mell műtét mell nagyobbitás plasztika sebészet nagy cicik mellek

7. Műtét előtt  8Előző Éjszaka  9. A Műtét  10. A műtét után 11. Következő nap  12. Első reggeli 


13. Hazamehetek 14.Otthon 15.Kötözés 16.Műtét után 1 héttel 17ImmunRendszer 18. a 34.napon
19. műtét után 41.nap  20. Első látás   21. Összefoglalom  22. Szex  23. utána 2 hónappal  24. Válaszok 
25. Előtte Utána fotók  26. Wellness Hétvége

MellMűtét.com Mell műtét mell nagyobbitás
MellMűtét.com Mell műtét mell nagyobbitás
MellMűtét.com Mell műtét mell nagyobbitás
MellMűtét.com Mell műtét mell nagyobbitás előtte utána

10. rész  Mell műtét utáni első éjjel.

Elég késő délután lett mire felébredtem. A nővér segít, hogy végre kijussak a mosdóba. Te szent ég, Én még mindig meztelen vagyok, csak a kötések vannak rajtam. Persze, ki öltöztetett volna fel, mikor Én magam is aludtam. Haha. Vinnem kell magammal a zsinórokon lógó kis vértároló tartályokat is. Jó társaság. (nem befelé, hanem belőlem kifelé folyik valami piros színű folyadék) Elég mulatságosan festek. Egy szál kötésben pucéran, lóbálom a tököcskéket. Egyikre rálépek. Remélem nem lett baja. Persze nekem lenne nagy bajom, ha kirántom a csöveket magamból. De béna vagyok. Wow, reggel óta nem pisiltem. Micsoda paradicsom, végre ! Jajjaj, most azt hiszem, menten leesek a wc-ről. Annyira szédülök, hogy nem birok felállni. Minden erőmmel összpontosítok, hogy valami vér jusson az agyamba. Az ajtóban már elkap a nővér, és az ágyamba vonszol. Visszafektet, de ennyivel nem ússza meg, még hánynom is kell. Annyira felfordult a gyomrom ezen az 5 méteres maratoni sétán. NO de hiszen már 20 órája se nem ettem, se nem ittam! Ez nem érvényes! Az infúzióba kapok plusz egy löttyöt még hányinger ellen is. Végre valaki szánjon meg engem csak egy kalánka vízzel. Szomjan halok. Nos - ezt nem lehet!  Amíg hányok, addig nem ehetek nem ihatok. Viszont kapok jeget a cicimre. ÉLJEN ! Elég tudatlan lehettem eddig, mert nem tudtam, hogy az altatás ennyire megviseli az embert. Utána mindenki ilyen rosszul van.

Csengetnek. Bejött a párom meglátogatni. Jaj szegénykém. Nem festek túl jól. Sápadt vagyok, szédülök, hányok, és csövek lógnak ki belőlem. Brr.. viszont van egy jó hírem, míg aludtam, eltűntek a Pikk  - Pikk  - Brrr  - vérnyomásmérő és egyéb műszerek a szobámból. Szegény pasi kinyitja az ablakot, hátha a friss levegő jót tesz nekem. Vagy talán neki. Öt is rosszullét kerülgeti, nem bírja a véres történeteket. Kedvenc doki bácsim, vicces kedvében a régi saját cicimet berakta 2 befőttes üvegbe. Olyan meggyes gyümölcsös csavaros tetejű átlátszó üvegbe. A párom, mikor a doki rámutatott hogy OTT vannak, majdnem ott azonnal meghalt. Aki még nem látott olyat, véres testrészeket, annak rendesen felborul a lelki világa. (én kértem hogy vegyék ki a mell szövetet )


Nagyon sokáig nem tudok elaludni. Szédülök, a fejem nagyon kábult még, a cicim ég és érzékeny, a kezem zsibbad, mégsem tudok se jobbra, se ballra fordulni az ágyban. Nem ettem már 24 órája, és vizet sem ittam, ÉN, aki naponta 2.5 liter vizet megiszom. Éjjel is, ha felébredek, ott a víz az ágyam mellet, Reggel első dolgom, hogy jó kis hideg ásványvízzel feldobom az alacsony vérnyomásomat. Most jönnek az unalmas órák. Felkelni nem tudok, minek is tenném, elájulnék. Még jó hogy van egy saját nagy tévém. Nincs benne semmi érdekes, csak a híradó. De talán mégis jobban telik az idő, ha nézem. Éjfél körül a nővér hoz pár szem fájdalomcsillapítót, mert valamikor észrevétlenül kivették az infúziót a kezemből és már nincs semmi kábítószer a véremben. Majd ha úgy érzem, hogy szükséges, vegyem be a gyógyszereket. Persze! AZONNAL! Pici vízzel, hátha bent marad a cucc. Ez elég, hogy éjjel 1-ig aludjak egy picurkát. Állítólag, csak 4 óránként szabad bevenni ilyen erős gyógyszert. Kataflam volt. És még csak éjjel 1 óra van. Fekszem a sötétben. Mit nem adnék, ha most valaki hozna nekem jeget, mert a régi már jól elolvadt. Telnek az órák, 2 óra. 3 óra. Nincs jég, senki nem nyitja rám az ajtót...  ELÉGEK! Csalok egy kicsit. Beveszem hamarabb a másik gyógyszert is, nem várom, meg amíg letelik a 4 óra. Mi lesz? Kikapok? Agyzsugorodás? Elbutulás?

1.Tipus 2.Döntés 3.Orvos 4.Vizsgálatok  5. Megbeszélés  6.Immun Rendszer 7. Műtét előtt   8Előző Éjszaka  9. A Műtét  10. A műtét után 11. Következő nap  12. Első reggeli  13. Hazamehetek 14.Otthon 15.Kötözés 16.Műtét után 1 héttel 17ImmunRendszer 18. a 34.napon  19. műtét után 41.nap  20. Első látás   21. Összefoglalom  22. Szex  23. utána 2 hónappal  24. Válaszok  25. Előtte Utána fotók  26. Wellness Hétvége  HOME  Mellműtét képek   Mellműtét után  Wellness  Angol leckék   MellMűtét   Wellness akciók   Belföldi szállodák     Balatoni szállodák   szilveszter 2011   hétvégi programok  MellMűtét   SPA resorts